14 november: nieuwe prins!


De geruchtenstroom komt op gang en de spanning neemt toe. Wie wordt de nieuwe Prins van 't Baggergat...? Tot op heden was er altijd sprake van een Prinsenpaar, maar is dat vanzelfsprekend? Op zaterdag 14 november wordt het allemaal duidelijk. De openingsavond is namelijk tevens de avond van de Prinsonthulling. Als eerste wordt er op die avond afscheid genomen van Prins Jos de Kersenfreak en Prinses Inie. De Raad van Elf is verantwoordelijk voor de 'aftocht' van het Prinsenpaar, wat meestal hilarische momenten oplevert door de bijzondere bouwwerken die hierbij worden gebruikt. Na de Prinsonthulling is er gelegenheid voor felicitaties, waarna de avond een informeel vervolg krijgt.

Aanvang 20:11 uur
Zaal open 19:30 uur

Op zondag 15 november wordt de Jeugdmiddag gehouden. Prins Stan de Sprinter heeft zich vorig jaar goed warm gelopen en wij kunnen dit jaar nog samen met hem feestvieren. De 'zittingsperiode' van twee jaar van de President van de jeugd, Bjorn, zit er echter op. Bij de jeugd dan ook geen nieuwe Prins, maar een nieuwe President!

Tussen 19 oktober en 2 november komen onze raadsleden weer langs de deur met de lidmaatschapskaarten. Hiermee heeft u alle avonden van het seizoen vrij toegang én maakt u kans op de levensmiddelenmand. De trekking uit de lidnummers vindt plaats op de openingsavond in De Kolk.