Maandag


Dit was een heel drukke dag. 's Morgens naar de oudste inwoner mevrouw Berns, die tijdelijk in de Lingehof in Bemmel verblijft. We werden in de huiskamer met medebewoners ontvangen. Het was gezellig en wat kunnen die mensen kletsen zeg. Eccht gezellig, de eerste moppen werden al snel getapt. Daarna na Ramses, de jongste inwoner. Zo klein en lief. Toen ik hem even vast mocht houden, deed hij de oogjes ook nog even open. Hij wilde even weten bij wie hij in de armen lag.

's Middags even thuis eten en meteen door naar het fruhshoppen. Eerst de Tichel toen de Klits en daarna De Kolk. Vandaar uit eten bij de chinees in Bemmel met de kinderen. Na een uurtje moesten we weer verder, want de jeugdkaraokeavond stond op het programma. Altijd een gezellige avond met veel jeugd. Super!

Om 22.30 uur met de taxi en twee auto's op pad naar Huis Stiwan had nog snel zestien man opgetrommeld die mee wilden en konden, want de dag was al lang en niet iedereen had oppas. We zijn naar prins Ignas gegaan bij de Gouden Engel. Superleuk ontvangen! Angeren was er ook. Gendt was net geweest. Moe, maar voldaan rond een uurtje of 01.00 naar bed.

Op naar de laatste dag alweer (aan al het leuke komt jammer genoeg te vroeg een eind...).

Evelien en Stiwan