Onze eerste officiƫle gelegenheid


Op zondag 20 november breekt om 9:30 uur de nieuwe dag weer aan. Vandaag is het de dag van de jeugdpronkzitting en is het de beurt aan onze zoon, prins Thijs van de Lage Zandse en prinses Daphne. Nu kunnen we eindelijk alles delen en hoeven we geen rare verzinsels meer rond te vertellen. Na onder de douche te zijn geweest en te hebben gegeten, staat de jeugdprinses op de stoep om de haren te laten doen. Nadat Daphne de haren weer mooi in model heeft, ben ik aan beurt. Jenny arriveert en zorgt ervoor dat ik mij echt weer een prinses voel. Jenny bedankt! Ik maak mijn prins wakker en zeg hem dat ik samen met Jenny en dochter Vera naar De Kolk vertrek om de gardemeisjes weer aan te kleden en de haren te doen. Henry haalt mij op tijd op en als ik mijn prinsessenoutfit aan heb, vertrekken we naar De Kolk om foto’s te maken. Nadat die zijn gemaakt, begint de jeugdmiddag. We genieten van de optredens van de Raad van 11 en de Kluutjes en kunnen gezellig kletsen met iedereen die we nog niet hebben kunnen spreken. We lopen de polonaise en wagen er nog een dansje aan. Uiteindelijk komt aan deze middag ook een eind en komt het eerste weekend als prins en prinses ten einde.

Wij laten thuis nog alles eens de revue passeren en vinden het beide erg onwerkelijk. Alles is zo snel gegaan. We hebben ontzettend genoten.

Wij willen iedereen bedanken voor alle felicitaties en goede zorgen. In het bijzonder de prinsencommissie, die ervoor gezorgd heeft dat wij niets tekortkwamen en dat wij van alles hebben kunnen genieten. Ook bedanken wij de medewerkers van Zalencentrum De Kolk voor de gastvrijheid en goede zorgen.