Een taart van een prins uut Lingewaard


Zaterdag was het voor de prins de schone taak om een mooie taart te maken voor iemand binnen ons Baggergat. En ja, aan wie schenk je deze taart dan…?

Toen wij het er 's avonds op de bank over hadden, waren wij het er unaniem over eens. We gaan een oliebollentaart maken voor Henri Reijmers, maar eigenlijk ook voor zijn gezin. En voor al zijn inspanningen als bestuurslid van de afgelopen jaren.

Voor vijf jaar terug heeft Henri het idee geopperd om een oliebollenactie door onze carnavalsvereniging te organiseren. Het eerste jaar waren de oliebollen heerlijk en kregen we mooie reacties vanuit ons Baggergat. Hierdoor werden wij allen nog meer enthousiast. Nu vijf jaar verder is het inmiddels een geoliede machine waarin we allemaal onze draai hebben gevonden en er met z'n allen van genieten. We sluiten deze dag af met een oliebollenfeest om zo samen het jaar af te sluiten. Wat als een mooi idee is geboren, is heden een traditie geworden. Ondanks dat Henri zijn bestuurstaken heeft neergelegd, wil ook hij het oliebollenbakken niet missen en heeft toegezegd graag de aankomende jaren als oliebollenbakker present te zijn. Wij zijn daar allemaal ontzettend blij mee. Zijn hele gezin helpt ook mee, waardoor ook zij een pluim verdienen. Henri, Anita, Mirna, Britta en Lissa bedankt!

Achter: prins Marcus de Fleurige en prinses Renate. Voor: Anita, Britta, Henri, Mirna en Lissa.