Maandag


Vandaag brengen we een bezoekje aan de jongste en de oudste Kleibakker. Als eerste gaan we naar de oudste inwoner, mevrouw Huting.


Wat een lief omaatje en wat een ondeugende pretoogjes… Zoveel schik en gezelligheid zoals zij uitstraalt. Na een kopje koffie en een plaatje cake reikt prins Marcus de onderscheiding uit, natuurlijk een bloemetje en een cadeautje van onze kant als herinnering. Van de voorzitter ontvangt ze een gedenkbordje van de pottenbakkerij als herinnering. De nodige foto’s worden gemaakt. Na een borreltje vertrekken we richting de jongste inwoner.

Wat een wolk van een kleine meid, inmiddels als bijna drie maanden. Heel tevreden ontvangt zij de cadeautjes en de onderscheiding van prins Marcus. Onder het genot van beschuit met muisjes wordt er nog gezellig gekletst.

Na een lekkere kop soep en wraps gemaakt door Monique, hmmm was erg lekker, gaan we op weg naar de Tichel. Daar begint het frühshoppen. Het is altijd even inkomen, het is wel altijd gezellig. Daarna vertrekken we naar de Klits. De sfeer komt er steeds meer in en het wordt een dolle boel. In mijn hoofd ook… eerst maar even aspirine scoren bij Matthieu, dank je wel hiervoor.  Dan klinkt het fluitje en is het tijd om te vertrekken richting de Kolk. Eenmaal daar aangekomen is het al gezellig druk. We lopen nog een polonaise, maken een dansje en genieten volop. Rond 17:15 komen de eerste kinderen voor de jeugddisco. Wij bestellen eerst wat te eten voordat we naar de disco gaan. Heel langzaam ga ik me steeds beroerder voelen. Dus neemt Marcus voornamelijk de honneurs waar voor het jureren van de karaoke. Er wordt voornamelijk veel gedanst met de Wii. Ik baal als een stekker dat ik niet optimaal mee kan hossen. Hier en daar geef ik prins Marcus wel een tip, maar ik voel me zo beroerd. Nadat het laatste liedje is gezongen, worden de prijzen bekendgemaakt.

Prins Marcus de Fleurige en Sterre tijdens de jeugddisco.

Om 20:45 uur vertrekken we naar huis. Bij thuiskomst duik ik gelijk mijn bed in, als dat maar goed komt. Ik wil morgen gewoon beter zijn! Tjonge, de dagen vliegen om, morgen alweer de laatste dag van de dolle dwaze dagen. Nog één dagje flink genieten, ik hoop wel dat ik morgen ben opgeknapt.