Opening carnavalsseizoen: wie wordt het nieuwe prinsenpaar?


Carnavalsvereniging De Kleibakkers organiseert op zaterdag 23 november haar jaarlijkse prinsenbal. Het belooft een bijzondere avond te worden, want prins Marcus de Fleurige en prinses Renate nemen afscheid. Dat betekent tegelijkertijd dat het Baggergat kennismaakt met een nieuw prinsenpaar!

Tijdens de openingsavond van het nieuwe carnavalsseizoen kunt u naast de officiële momenten genieten van diverse optredens. Zo treden de Raad van Elf en de dansgarde op. Bezoekers kunnen bovendien de dansvloer op. Al met al voldoende ingrediënten om op feestelijke wijze het nieuwe prinsenpaar een mooi welkom te geven en alvast een beetje warm te draaien voor de carnavalsdagen begin maart. Een dag later, op zondag 24 november, maken jeugdprins Bas uit ’t Leeuwennest en prinses Iris hun opwachting. Ook tijdens deze jeugdmiddag komen verschillende acts voorbij, dus mis het niet!

Aanvang en entree
Het prinsenbal begint om 20:11 uur, de zaal is vanaf 19:30 uur open. Leden hoeven geen entree te betalen. Niet-leden kunnen voor 7,50 euro de unieke Kleibakkers-gezelligheid meemaken. Het is mogelijk ter plekke lid te worden, waardoor andere carnavalsavonden tijdens het seizoen zonder bijbetaling bezocht kunnen worden. Voor de jeugdmiddag bedraagt de entree voor iedereen 2,50 euro