Start nieuw carnavalsseizoen


Inmiddels is de magische datum elf november gepasseerd en is het nieuwe carnavalsseizoen officieel van start gegaan. Voor ons begon het al afgelopen zaterdag...

In het begin van de week begon het bij ons al te kriebelen. Uiteindelijk is het dan zo ver en staat we aan de vooravond van onze laatste officiële avond als prinsenpaar van de Kleibakkers. We hebben er ontzettend veel zin in!

Nadat we met een delegatie van de Kleibakkers een bezoek gebracht hebben aan het jubilerende dorpshuis De Tichel, wordt het even hectisch. We rennen en vliegen tussen kapper, douche en make-up. We worden om 19:30 uur opgehaald, waarna we we opgetogen naar de pronkzitting van de Riensplitsers in Doornenburg vertekken.

Na het officieel binnenkomen met onze Raad van 11 en bestuursleden ontvangen we mooie woorden en beseffen we maar weer eens hoe bijzonder het toch allemaal is. Gaan we het dan toch een beetje missen straks? Nu nog even niet aan denken! Vanavond gaan we nog één keer als prins Marcus de Fleurige en prinses Renate eens flink de bloementjes buiten zetten.

Er wordt gefeest, gelachen, polonaise gelopen, gedanst en lekker geborreld. Voor we het in de gaten hebben is het de hoogste tijd om te gaan… Na een avond vol gein en leut vertrekken we moe maar voldaan naar huis. Het was erg gezellig.  

Voor ons zit het er bijna op. We maken nog één keer de opmars. Op naar het prinsenbal 2013!