Voorlaatse prins- en prinsessenavond


De voorlaatste dag als prinsenpaar van het Baggergat kruipt langzaam voorbij. Als de avond begint start ook het verzamelen van alle kleding, schoenen en spulletjes… Vooral niets vergeten. Morgen treden we af…

Voor de laatste keer hang ik het prinsenpak met toebehoren klaar. Ik hang deze naast mijn prinsessenoutfit. We treden precies in deze zelfde kleding af net zoals we zijn onthuld, we gaan zoals we zijn gekomen. Wat klinkt dat ineens zo echt. Maar het is goed zo, we hebben het prachtig gehad. De Kleibakkers zijn warme en behulpzame mensen. Zonder de vele helpende handen en medeleven hadden wij nooit zo kunnen stralen.

Kleibakkers, bedankt! 

Maar morgen start er ook weer een nieuw begin, een nieuwe uitdaging. Marcus weer fijn onder de raadsleden en ik zelf in een nieuwe functie binnen het bestuur. Ook daar kijken we weer naar uit.

Ook start er een nieuw begin voor het nieuwe  prinsenpaar, wie zal het zijn? Hoe zullen zij zich nu voelen? Wij kunnen het ons zó voorstellen. Voor hen staan twee mooie jaren te wachten, vol warmte, feest en speciale momenten. Wij wensen hen alvast heel veel geluk en een mooie onthulling en dat ze er flink van gaan genieten!

Morgen treden we aan en af, geven het stokje over… Het is zover.