Laatste prins- en prinsessenavond


De laatste hand wordt gelegd aan de voorbereidingen van ons avontuur als prinsenpaar. We kijken naar deze avond uit met gemengde gevoelens. Gevoelens van voldaanheid, maar ook met weemoed. Je stapt toch uit de rollercoaster van het prinsenpaar zijn. Als we eenmaal binnen zijn en op het podium staan, begint het toch echt te kriebelen…

Nadat de garde de gardedans heeft gepresenteerd, is het de beurt aan ons. Onze laatste afscheidsdans op ons favoriete nummer van John Bon Jovi: Bed of Roses. Met een grote kring van raads- en bestuursleden, Kleikluten en nog meer Haalderse mensen om ons heen dansen we de laatste pasjes weg. En dan is het toch echt zover.

Er worden mooie woorden van dankbaarheid gesproken door prins Marcus waarmee hij vertelt hoeveel wij hebben genoten en dankbaar zijn voor alle mensen die ons een warm hart hebben toegedragen. Ook dankbaar voor alle hulp die wij hebben mogen ontvangen. Echt superbedankt allemaal!

Dan is het moment gekomen dat de prins zijn steek, scepter en handschoenen inlevert. En de prinses haar boeket van orchideeën afstaat.

De raad heeft een mooie bloempot versierd met orchideeën gemaakt waar wij in mogen stappen. Op deze manier treden wij af onder begeleiding van de raad. We rijden door de erehaag van onze dansgarde en dan is ons avontuur uit. Kleibakkers, nogmaals bedankt!