Jeugdmiddag luidt jubileum in


Na een druk prinsenbal zaterdagavond, met de onthulling van prins Edwin de Bedrievige en prinses Esther, was het zondag tijd voor de jeugd.

De jeugdmiddag luidde het 33-jarig bestaan van onze vereniging in. Een jubileum, dat met deze eerste en drukbezochte receptie echt begon. Verenigingen, oud-commissieleden, oud-prinsen, het mengde zich tijdens de middag druk door elkaar. Ook de jeugdburgemeester Gijs Theunissen kwam de jeugdcommissie feliciteren. De jeugdcommissie begon als de Baggetjes, maar al snel daarna werd het onderdeel van de Kleibakkers. Dit kwam doordat er een paar maanden later ook belangstelling was voor carnaval onder volwassenen. En toen werd De Kleibakkers geboren. Daar zijn we erg trots op. De receptie ging over in een oergezellige jeugdmiddag waar prins Bryan en prinses Sterre het stokje overnamen van prins Edwin en prinses Esther. Het motto van het jeugdprinsenpaar is: 'Wij feesten hier met veel plezier', wat naadloos aansluit op het zaterdagavond onthulde motto: 'As ’t mar gezellig is'. Veel plezier was er. Jeugd en volwassenen vermaakten zich prima samen. En dan zie je ook dat carnaval voor groot en klein is.

Na de aftrap van het jubileum met de jeugdmiddag, zijn we meteen druk bezig voor de receptie van De Kleibakkers voor volwassenen. Iedereen is van harte welkom op 9 januari 2016 in zalencentrum De Kolk. Het is van 18.30 uur tot 20.30 uur met een loterij, gastsprekers en optredens zoals u van ons gewend bent. Aansluitend een gezellige feestavond (gratis entree). We gaan de motto’s van onze prinsenparen waarmaken: 'Wij feesten hier met veel plezier' en later op de avond zeggen we tegen elkaar: 'As 't mar gezellig is'.