Toekomst De Kleibakkers ziet er goed uit


De periode van festiviteiten ter gelegenheid van het 33-jarig bestaan van De Kleibakkers uit Haalderen begon bij de jeugd in november, afgelopen zaterdag deed de carnavalsvereniging er een schepje bovenop in zalencentrum De Kolk. Tijdens de officiële receptie hield burgemeester Marianne Schuurmans een toespraak en was feest.

Veel (eerder) betrokken Kleibakkers waren erbij. Volgens voorzitter Anja Verhoeven vormen alle vrijwilligers de kern van het succes. ‘Men weet ons te vinden. Dat merken we tijdens de activiteiten die we organiseren en zeker ook dit jubileumfeest getuigt ervan. Iedereen die ons een warm hart toedraagt, wilde het meemaken.’ Naast de woorden van verschillende gastsprekers waren er diverse optredens en kon iedereen de dansvloer op en meedoen aan een groots opgezette loterij.

De carnavalsvereniging is een van de grootste clubs in Haalderen. En een gezonde club, vult Verhoeven aan. ‘Onze toekomst ziet er goed uit. Aan alle plezier gaat veel werk vooraf, maar dat drukt de pret niet. De jeugd laat van zich horen en zij heeft de toekomst in handen. We kunnen er met z’n allen trots op zijn dat we het al 33 jaar uithouden. Daarvoor wil ik iedereen bedanken. Leden, oud-leden, zusterverenigingen en natuurlijk ook onze sponsoren en adverteerders. Op naar de 44 jaar!’