IE-check


Deze website is geoptimaliseerd voor Firefox en Internet Explorer (vanaf versie 8). U maakt gebruik van een verouderde Internet Explorer of de compatibiliteitsmodus staat aan. Hierdoor wordt de website mogelijk niet goed weergegeven. Controleer wat op u van toepassing is door in het hoofdmenu van de browser naar Help » Over Internet Explorer te gaan. U ziet dan over welke versie u beschikt.

Heeft u versie 7 of lager?

Wij raden u aan de nieuwste versie van de browser te installeren. Internet Explorer 8 en hoger kunt u gratis downloaden.

Heeft u versie 8 of hoger?
Schakel de compatibiliteitsmodus uit. Dat kan op twee manieren. Ga in het hoofdmenu naar Extra en haal het vinkje weg bij Compatibiliteitsweergave. Of klik op de knop direct naast de adresbalk (afbeelding gescheurde pagina).

Wat schiet u ermee op?
Net zoals websites met de tijd meegaan, worden ook de programma's waarmee u websites bekijkt voortdurend bijgewerkt. Ook de website van De Kleibakkers is geoptimaliseerd voor de nieuwste browsers. Een zo optimaal mogelijke gebruikservaring heeft u dus met een actuele versie van uw internetprogramma. Daarnaast is internetten met een nieuwere browser een stuk veiliger doordat fouten uit eerdere versies zijn verholpen.

Alternatieven
Internet Explorer wordt standaard met Windows meegeleverd. Dit is echter niet de enige browser. Er zijn veel alternatieven mogelijk. De bekendste zijn Firefox en Chrome.